Työnjohtaja
TYÖNJOHTAJA, elintarviketuotanto

Oletko motivoitunut, ammattitaitoinen ja innostunut elintarvikealan ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Haluatko olla kanssamme tekemässä herkullisia ja laadukkaita elintarvikkeita, jotka ovat suomalaisten pöydässä päivittäin? 

Etsimme uutta työnjohtajaa vahvistamaan tiimiämme nykyisen työnjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin organisaatiossamme. Tule mukaan rakentamaan menestystarinaamme ja ota keskeinen rooli sekä tuore- että teollisen tuotantomme kehittämisessä yhdessä kokeneen työnjohtotiimimme kanssa.

Toimenkuvan päävastuualueet:

• Ohjaat ja suunnittelet tuotantomme päivittäistä ja viikoittaista tuotantosuunnitelman mukaista toimintaa.   

• Vastaat osastosi toimitusvarmuudesta ja tehokkuudesta sekä toimintojen laadusta ja kehittämisestä.  

• Toimit esihenkilönä 30–40 tuotannon työntekijälle huolehtien samalla tiimisi työhyvinvoinnista ja -turvallisuudesta.

• Yhteistyö muiden osastojen, kuten kunnossapidon, varaston, myynnin ja hankinnan kanssa on olennainen osa työnkuvaasi, ja raportoit suoraan yrityksen valmistuspäällikölle.

• Työskentelet tuotannossamme kahdessa vuorossa klo 6.00–22.00 välillä.Toivomme sinulta jonkin verran kokemusta teollisuus- tai tuotantotyöstä. Esihenkilökokemus, elintarvikealan tuntemus ja kokemus katsotaan sinulle eduksi. Arvostamme alalle soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi elintarvikealan ammattikorkeakoulututkintoa, mutta myös työkokemuksen kautta hankittu osaaminen voi antaa sopivan pohjan tehtävään. Työsi menestyksellisessä hoitamisessa tarvitset hyviä IT-taitoja ja toivomme erityisesti Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä. Kokemus Microsoft Dynamics Navision, Novi, GEMA, Vuolearning ja Jotbar -ohjelmista katsotaan eduksi, sillä nämä ovat päivittäisiä työkalujamme. Erinomaiset vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot ovat olennainen osa työnjohtajan roolia.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yrityksemme menestykseen ja tulevaisuuteen osallistumalla erilaisiin kehitysprojekteihin. Tukenasi on osaavien ammattilaisten rento työyhteisö. Saat kattavan perehdytyksen sekä tehtäviisi että yrityksen toimintaan. Sinulla on käytössäsi ePassi sekä työterveyden toimipiste työpaikan välittömässä läheisyydessä. Käytössäsi on myös henkilökuntamyymälä, josta voit ostaa tuotteitamme edulliseen hintaan.

Turun tehdas sijaitsee Artukaisissa Jalostajanmäellä hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä, parkkipaikkojakin löytyy reilusti.

Jos tunnistit itsesi tähän tehtävään ja olet innostunut ottamaan haasteen vastaan, odotamme hakemustasi 10.12.2023 mennessä.

Jätä hakemus ilmoituksen lopussa olevsta linkistä tai soita suoraan 

Teemu Kuusimäelle ja kysy lisää puh. 050 594 0876

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan mahdollisesti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tästä rekrytointiprosessista vastaa Deseco Staffing ja kaikki työtehtävään liittyvät tiedustelut tulee osoittaa Deseco Staffingille. 

Deseco Staffing on Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa toimiva teollisuuden henkilöstöratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys.

Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus tehdään Oy Lunden AB Jalostajan kanssa.


Lähde mukaan rakentamaan menestystarinaamme!

Hakuaika alkaa: 14.11.2023 13:00Hakuaika päättyy: 10.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus