AVOIN HAKU

Avoin hakemus kannattaa aina jättää. Varsinkin. jos työpaikkailmoitustemme joukosta ei löydy heti sinulle sopivaa vaihtoehtoa.


Me ja asiakkaamme etsivät jatkuvasti motivoituneita työntekijöitä ja osa paikoista voidaan täyttää nopeallakin aikataululla.


Käymme kaikki hakemukset läpi ja otamme aina yhteyttä meille hakemuksen jo jättäneisiin henkilöihin, ehdotamme ja kysymme kiinnostusta kauttamme aukeaviin työpaikkoihin.


Kuvailethan mahdollisimman laajasti osaamistasi ja motivaatiotasi, sillä sitä todennäköisemmin olet haastattelussa viimeistään seuraavalla viikolla.


Olemme joka tapauksessa sinuun yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimitse.


Sivuiltamme löydät julkisesti avoinna olevat työpaikat sekä suorahaun, että henkilöstövuokrauksen osalta.Työnantajana ja rekrytoinnin asiantuntijoina arvostamme kokemuksen ohella hyvää asennetta ja kehityskelpoisuutta.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla vuosien työkokemusta, sillä moniin töihin riittää kova asenne ja motivaatio oppia uutta.


Kun jätät avoimen hakemuksen Deseco Staffingille saat tunnukset, joilla pääset myös muokkaamaan tietojasi eri hakujen osalta.


Neljä vinkkiä työhakemuksen tekoon:


    Kerro mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi

    Ole oma itsesi ja rehellinen

    Kerro mistä sinä pidät ja missä olet hyvä, sekä missä olet mielestäsi parhaimmillasi

    Kerro mahdollisista rajoitteista tai mahdollisuuksista (työturvallisuuskortti, hygieniapassi, liikkuminen, työvuorotoiveet, ajokortti, trukkikortti, oma auto ym.)

Jaa ilmoitus